Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - NFSMW

Oldalak: [1] 2
1
Ötletek a játékkal kapcsolatban / Re:E krisi drop vs Eventek
« Dátum: 2018. február 23. - 11:09:44 »
Hali.

Szerintem máshogy kellene megközelíteni ezt a dropp- dolgot.

1. Ne a krisire legyen kiélezve
Persze érthető mert elég sok kell belőle, törik a vért a fegyó mint a nyavalya.. De akkor is. Ha egy körben 2-4 krisi jön, bőven jó, felesleges 6-8 mert mindenki gyorsan kihúzza a dolgait és megy a sírás hogy minden megvan, nincs újítás. Így van egy kis küzdés.

2.Event vs farm
Na ebben 100%-ban egyetértek, rosszabb a dropp ha event van, mint amikor nincs. Ezzel tényleg lehetne kezdeni valamit. Nem azt mondom hogy minden potyogjon ezerrel, de kicsit egyensúlyba kellene tenni.

Oda kellene figyelni, hogy mikor milyen event van, és az itemshopban lévő prémium dolgokat úgy berakni/kivenni (rég nem volt prémi kocka event pl amikor emiatt egy kisebb vagyont ráköltöttem kockákra amikkel várom a kövi eventet..)
Odafigyelés kérdése lenne amúgy az egész. Meghallgatni a játékosokat és optimalizálni. Pl kisebbeknek is runt berakni (lv 40-50 körül) hogy ők is tudjanak érvényesülni és ne egyoldalú meg krisiorientált legyen a piac.

2
Csalók, szabálytalankodók / Re:MiniVeverica
« Dátum: 2017. március 18. - 11:13:52 »
Igen, de akkor döntse el, hogy 25 vagy 250. Mert ez így tényleg ütközik a szabályzattal, függetlenül attól, hogy a másiknak is oda kell figyelnie.

3
Bugok, hibák jelentése / Re:Belépés
« Dátum: 2017. január 17. - 08:00:29 »
Terveztem, hogy visszatérek...de amit itt látok, hát nem tudom, megérné-e. Itt is, sé event aztán jönnek a leállások. A jó régi mentalitás megmaradt... ha már nagyon türelmetlenek két szavas válasz, de semmi konkrétum. Mi az ami nem tűr halasztást? A Next sorsára jut ez is?!

4
Ötletek a játékkal kapcsolatban / Karácsonyi eventnek?
« Dátum: 2016. július 22. - 17:19:14 »
Üdv. Kicsit odébb van még tudom, épp ezért most írom le, hogy esetleg legyen a Teamnek ideje megcsinálni, ha tetszik nektek és nekik, na meg akarnak valami újat a régi megszokott helyett. Ebbe most nem lesz pulyka (esetleg aki régebben olvasta az ötletemet az tudja miért írtam ezt) :D Elég unalmasak már szerintem a régi eventek, ezzel meg tök jól fel lehetne dobni.

Szóval... kezdeném ott, hogy nem 3 napos event.  Több Szakaszra bontanám.

1 szaksz.
ADVENT event.
Nem bonyolítanám túl, lehetne egy ilyen advent-naptár szerű alapja. Napi küldetésekért cserébe kapsz 1 csokit. Wonda-Rimnél tudod felvenni, naponta 1x. Hogy mindenkinek legyen esélye és egyenlően megérje az event, úgy kellene megcsinálni hogy  lv1-40, lv 41-70, év 71-90 és 90 után más más feladatokat adjon. Az ilyenekre gondolok pl hogyha az ölés formáció jönne be a teamnek: ne kapjon egy 30as 50 ogrét és egy 90+os se 100 vadkutyát. Az hogy mit lehessen ezekből nyitni a Teamre bíznám, de itt még csak kisebb értékeket (mittudomén, 3 optcsere, 1 rög, elixír, megáldó márvány tolvaj kesztyű, 25-50-100 ST pl)
 -> Az utolsó adventi napon pedig minden birodalomból 3-3-3 nyertes, aki a legtöbb küldetést megcsinálta a saját szintjén a leghamarabb.( Tehát mivel nagy valószínűséggel majdnem minden nap fogja csinálni majdnem mindenki, ha 5en vannak és az egyik 6-kor, a másik 8kor a 3. 10-kor a 4. 17 órakor fejezi be, ez alapján dől el a leggyorsabb, legszorgalmasabb) Ők kaphatnának egy értékesebb ládát amiben lehetnének fejlesztők, több rög,  10-15 optcsere, 500 ST, ilyesmi. Kicsit hasonlít a dolog a missziókönyvezésre, ez volt az alapötletem forrása.

2. Szakasz, a karácsony napjai.Ezt a küldetést adhatná a karácsonyfa, ha macerás lenne pl egy betlehemet megcsinálni. Díszeket kell gyűjteni, különböző színűt és formájút (kicsit kevertem a zoknis, tökös és a pata/karom/szív/bundás eventet). Adhatná pl úgy mint a tököket. Különböző pályákon lehetne beszerezni, legyenek rászorulva az emberek egymásra, végtére is, a karácsonynak van egy ilyen összetartó szerepe.  Itt a birodalmak versenyeznek, amelyik ebben a pár napban a legkitartóbb, a legtöbb díszt gyűjtötte be és akasztotta a fára, az a nyertes (természetesen van 2-3 helyezett) Mondjuk ajándék boss "eső" azi, sárki, miegymás. 1 helyezett 8-8-8 boss második 6, harmadik 4 például. De ez is csak felvetés, bár szerintem ésszerű lenne.

3. szakasz a lezárás (ünnepek után)Két napig esti ox event(ek) karácsonnyal kapcsolatos kérdésekkel.  Esetleg birodalmi ünneplés esküvői mapon ahol nem egymás szidása és ölése a cél, hanem egy kvázi barátkozás, kedvesség, tánc, beszélgetés akár a Team tagjaival (tudom kicsit nyálasan hangzik de ha mááár karácsony meg ilyesmi... no meg persze az hogy egy jó játékos közösség nem attól lesz király hogy folyton öljük egymást, hanem attól is ha néha tudunk civilizáltan viselkedni - ami lássuk be sokszor nincs meg, anyázások pl... na mindegy marardok a témánál). Meg lehetne spékelni ezzel azzal de szerintem bőven elég lenne, ennyi farm után :D

Hát várom az ötleteket kiegészítéseket, véleményeket. Ilyen mondjuk szerintem máshol nem lenne :) De hát, nem én döntök erről, csak adtam egy ötletet.

5
Bugok, hibák jelentése / Re:küldtetés és dt bug
« Dátum: 2016. július 22. - 12:57:20 »
Nekem dt-nél csak az a bajom hogy az utóbbi időben akárhányszor mentem fel nem engedett javítani.. lemoboztam a királyt, vagy felnyomtam a félelmet és a csak a királyt öltem meg (nem is haltak meg a mobok pedig kellene) úgy se :(

6
Eladók lennének a következő dolgok:
Ahova nincs ár írva, vagy csillagozott, az alkuképes/megbeszélés tárgya

- Fukszia öltöny +9 (alap, 20 rög)
- Merénylő öltöny+9 (alap, 6rög)
- 24 vértabletta (50m/db)
- 10 kagyló (30m*/db)
- 20 pókszem
- 60 békanyelv
- 30 falevél
- 8 lélekkő
- 5 normál missziókönyv
- 14 tugyi tábla
- 20 jéggyilkosbálna orrviaszv
- 70 ismeretlen talizmán+
- 3 nehéz majomnövény
- 400 ördögűző

Egyelőre ennyi, ha lesz még hozzá írom. Írjatok itt vagy a játékban.


Játékban elértek: Lexus /Shinedown/KicsiLex karikon.

7
Adás-Vétel / Vennék!
« Dátum: 2016. július 21. - 10:03:47 »
Üdv!

5-6k sét vennék maximum 10r/1k árban.

Üzenhettek itt is vagy a játékban. Lexus/Shinedown/KicsiLex karikon.

8
Bugok, hibák jelentése / Re:ÚJ KLIENS - hibák
« Dátum: 2016. július 21. - 07:19:20 »
Nem tudom hibának minősül-e, de azért leírom. Kicsit bosszantó, hogy a vírusírtóm napi 1x mindenképpen kitörli az exe file-t mert veszélyesnek ítéli személyazonosság védelem szempontjából. Azért írom, mert előtte évekig játszottam, ugyanezzel a vírusirtóval és soha nem bántotta az old-ot. Amióta az új kliens van azóta megy ez.

9
Segítség / Re:Villám sámi PVP-re?
« Dátum: 2016. július 17. - 16:54:27 »
Nekem van gyógysámim, ez a pvp karim. Igaz még építgetem. Előnye hátránya minden kasztnak van. A sámi nem arról híres, hogy brutál skilljei vannak, hanem hogy sokszor sebez kevesebbet. Jól kihasználva elég kegyetlen tud lenni. Full deffekbe, megfelelő int/demi/varázsseb/krit esetén elég ütőképes dolgokat lehet kihozni belőle. Én szeretem.  Tény hogy a BM és az íjjász necces (még) de alapjáraton minden karira kell egy jó felszerelés, különben kamillázhatsz :D

10
Segítség / Re:90es testi 100as mapra
« Dátum: 2016. július 17. - 16:51:45 »
90-95 körül volt nekem jó a map - bár még 100-on se kell panaszkodnom. 8-10 fori, rög, reboot, stb jön egész szépen. De hát szerencse kérdése is. De észrevehetően jobb köröket mentem 90-95 körül.

11
Csalók, szabálytalankodók / Re:egy kis low 75ös farmot üt lorol 95ösen
« Dátum: 2016. július 17. - 16:49:34 »
Oké, blokkol. Újra indítod városban és kész... Mást nem tudsz vele csinálni. Tapasztalat :) Vagy felkelsz, felöltözöl, végigkergeted a mapon és csókolom :D

12
Keveset vagyok mostanásg, de ha igen....

- Shinedown
- Disturbed
- Amaranthe
- Elize Ryd
- Nightwish

:D

13
Ötletek a játékkal kapcsolatban / Re:ST vásárlóértékének növelése.
« Dátum: 2016. június 22. - 08:35:16 »
Nekem nem baj hogyha költ. Az hogy kinek mi a normális, az egyéni kérdés. Nekem az a normális, hogyha internetes játékkal játszom nem költök rá. Valakinek igen. Bár nálam ez megy minden más játék esetében is. 1-2t talán megveszek ha van 1000 forintért többet egy fillérrel se :D

"Persze, sés" láttam én is sokszor. Vagy kifarmolod az árát (egyáltalán nem lehetetlen) vagy töltesz. Az hogy ki mit csinál szíve joga. Bár azért mondjuk 10 rögnél többet 1k séért nem adok :D

14
Csalók, szabálytalankodók / Re:ezek sosem halnak ki! :D
« Dátum: 2016. május 23. - 16:04:21 »
Igazad van. Tudod, amikor jobban ráértem (suli + 2 helyen dolgozom diákmunkásként) de akár most is, szívesen mennék GM-nek. Egyetlen dolog tart vissza. A személyes adataimat nem adom ki. Ha már ingyen dolgozom (mert hogy ezért fizetést biztos nem kapnak különben tennék a dolgukat) az adataim az enyémek. Szerintem, az emberek írásából bőven rá lehet jönni az életkorára, agyi szintjére akár egy beszélgetés keretében is. Na, de jó vannak már újabb GM-ek de találkozni nem nagyon találkozok velük az is fix. És tényleg. Se szankciók, se semmi.  Így meg nincs értelme...

15
Egyetlen alkalommal költöttem sé-re, amikor volt egy feltöltős kártyám és már nem akartam használni (1500 ft volt rajta). Inkább megveszem. Ha kell várok rá. De költeni holt biztos hogy nem költök játékra. Van más, amire ki kell adnom nem csak most hanem mindig. Meg úgy elvből se. Inkább értelmes dolgokra költöm, nem szórakozásra :)

Oldalak: [1] 2