Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - NFSMW

Oldalak: [1]
1
Ötletek a játékkal kapcsolatban / Karácsonyi eventnek?
« Dátum: 2016. július 22. - 17:19:14 »
Üdv. Kicsit odébb van még tudom, épp ezért most írom le, hogy esetleg legyen a Teamnek ideje megcsinálni, ha tetszik nektek és nekik, na meg akarnak valami újat a régi megszokott helyett. Ebbe most nem lesz pulyka (esetleg aki régebben olvasta az ötletemet az tudja miért írtam ezt) :D Elég unalmasak már szerintem a régi eventek, ezzel meg tök jól fel lehetne dobni.

Szóval... kezdeném ott, hogy nem 3 napos event.  Több Szakaszra bontanám.

1 szaksz.
ADVENT event.
Nem bonyolítanám túl, lehetne egy ilyen advent-naptár szerű alapja. Napi küldetésekért cserébe kapsz 1 csokit. Wonda-Rimnél tudod felvenni, naponta 1x. Hogy mindenkinek legyen esélye és egyenlően megérje az event, úgy kellene megcsinálni hogy  lv1-40, lv 41-70, év 71-90 és 90 után más más feladatokat adjon. Az ilyenekre gondolok pl hogyha az ölés formáció jönne be a teamnek: ne kapjon egy 30as 50 ogrét és egy 90+os se 100 vadkutyát. Az hogy mit lehessen ezekből nyitni a Teamre bíznám, de itt még csak kisebb értékeket (mittudomén, 3 optcsere, 1 rög, elixír, megáldó márvány tolvaj kesztyű, 25-50-100 ST pl)
 -> Az utolsó adventi napon pedig minden birodalomból 3-3-3 nyertes, aki a legtöbb küldetést megcsinálta a saját szintjén a leghamarabb.( Tehát mivel nagy valószínűséggel majdnem minden nap fogja csinálni majdnem mindenki, ha 5en vannak és az egyik 6-kor, a másik 8kor a 3. 10-kor a 4. 17 órakor fejezi be, ez alapján dől el a leggyorsabb, legszorgalmasabb) Ők kaphatnának egy értékesebb ládát amiben lehetnének fejlesztők, több rög,  10-15 optcsere, 500 ST, ilyesmi. Kicsit hasonlít a dolog a missziókönyvezésre, ez volt az alapötletem forrása.

2. Szakasz, a karácsony napjai.Ezt a küldetést adhatná a karácsonyfa, ha macerás lenne pl egy betlehemet megcsinálni. Díszeket kell gyűjteni, különböző színűt és formájút (kicsit kevertem a zoknis, tökös és a pata/karom/szív/bundás eventet). Adhatná pl úgy mint a tököket. Különböző pályákon lehetne beszerezni, legyenek rászorulva az emberek egymásra, végtére is, a karácsonynak van egy ilyen összetartó szerepe.  Itt a birodalmak versenyeznek, amelyik ebben a pár napban a legkitartóbb, a legtöbb díszt gyűjtötte be és akasztotta a fára, az a nyertes (természetesen van 2-3 helyezett) Mondjuk ajándék boss "eső" azi, sárki, miegymás. 1 helyezett 8-8-8 boss második 6, harmadik 4 például. De ez is csak felvetés, bár szerintem ésszerű lenne.

3. szakasz a lezárás (ünnepek után)Két napig esti ox event(ek) karácsonnyal kapcsolatos kérdésekkel.  Esetleg birodalmi ünneplés esküvői mapon ahol nem egymás szidása és ölése a cél, hanem egy kvázi barátkozás, kedvesség, tánc, beszélgetés akár a Team tagjaival (tudom kicsit nyálasan hangzik de ha mááár karácsony meg ilyesmi... no meg persze az hogy egy jó játékos közösség nem attól lesz király hogy folyton öljük egymást, hanem attól is ha néha tudunk civilizáltan viselkedni - ami lássuk be sokszor nincs meg, anyázások pl... na mindegy marardok a témánál). Meg lehetne spékelni ezzel azzal de szerintem bőven elég lenne, ennyi farm után :D

Hát várom az ötleteket kiegészítéseket, véleményeket. Ilyen mondjuk szerintem máshol nem lenne :) De hát, nem én döntök erről, csak adtam egy ötletet.

2
Eladók lennének a következő dolgok:
Ahova nincs ár írva, vagy csillagozott, az alkuképes/megbeszélés tárgya

- Fukszia öltöny +9 (alap, 20 rög)
- Merénylő öltöny+9 (alap, 6rög)
- 24 vértabletta (50m/db)
- 10 kagyló (30m*/db)
- 20 pókszem
- 60 békanyelv
- 30 falevél
- 8 lélekkő
- 5 normál missziókönyv
- 14 tugyi tábla
- 20 jéggyilkosbálna orrviaszv
- 70 ismeretlen talizmán+
- 3 nehéz majomnövény
- 400 ördögűző

Egyelőre ennyi, ha lesz még hozzá írom. Írjatok itt vagy a játékban.


Játékban elértek: Lexus /Shinedown/KicsiLex karikon.

3
Adás-Vétel / Vennék!
« Dátum: 2016. július 21. - 10:03:47 »
Üdv!

5-6k sét vennék maximum 10r/1k árban.

Üzenhettek itt is vagy a játékban. Lexus/Shinedown/KicsiLex karikon.

4
Adás-Vétel / Eladósoron (naagyon vegyes)
« Dátum: 2016. április 03. - 10:13:02 »
Üdv! A következő dolgok lennének eladók:
Energia kristály : 5 db
Bölcsesség ékkő : 1 db
Száguldás KK: 6db
Tolvaj: 3db
Lélekhamu : 4db
Sárgasárkány íj +9  1 db
Varjúacél +6  35ák:    1db
Merénylő öltöny +9 (alap) : 1db
Halálos lemi+9 (def, 3,5tp): 1db
Meg pár apróság (optcsere pl)

AKit érdekel írjon üzit itt :)

Oldalak: [1]