Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - [SGM]Rynbier

Oldalak: 1 [2]
16
Az esküvő menete több részből áll.

Az Öregasszonynál indul azzal, hogy minden felszerelésetek meg van az Esküvőhöz, és a szintetek megfelelő. Majd egy Esküvői mapra teleportálódtok, ahol úgymond hitelesíteni kell a házasságot.
Ezt az Esküvő szervezőnél tudjátok megtenni. Ha ez kimarad akkor hiába van Jegygyűrűtök nem fog megfelelően működni. Tehát az Esküvői buli hangulatában erről se feledkezzetek meg.

17
A válasz egyszerű, mert másképpen vannak rakva a státuszpontjai mint a Ninjának, vagy a Harcosnak.
Harcos stat pontjai: Erő, Vit, Ügy
Ninja stat pontjai: Ügy, Vit, Erő

Megnyugtatásképpen írom Sámánra épp olyan nagyot sebez a sárkány mint a Surára. Az ok nagyon egyszerű ennek a két kasztnak másképp vannak a Stat pontjai rakva., mivel az INT a skillek bónuszát növeli.

Megoldás: Sárkány run előtt a Sura pakolja át a Státusz pontjait a harcoséhoz hasonlóan és már rá sem fog akkorát sebezni a sárkány.

18
Gyakran ismételt kérdések (GYIK) / 5 azonos Kő van Sárkány teremben.
« Dátum: 2013. július 07. - 17:37:01 »
Nagyon ritkán, de előfordult már.

- Biztonság kedvéért egy fotót készítsetek.
- Az 5 Meteorkőből üssetek le egyet, ez megszokta oldani a problémát, további bugot sem okoz.
- Ha mégis, írjatok Supportra a képet mellékelve, természetesen további képekkel, vagy videóval együtt az esetlegesen keletkezett bugot.

19
Gyakran ismételt kérdések (GYIK) / Beütött a Boss a falba.
« Dátum: 2013. július 07. - 17:29:55 »
Az OldGame2-n nem lehet szorítani a mobokat és a bossokat. Ha valaki lóról, vagy hátasról mégis megpróbálja azt sajnos beütik a bossok a falba.

Ha elég erős egy karakter akkor földről átváltozás nélkül is képes azt leölni, ha nem akkor át kell változnia. Semmiképp ne lóhátról, vagy hátasról üssétek azt. Mindenhol van elég terület a bossok leöléséhez ne a falak, hegyek és egyéb helyek mentén öljétek azokat.

20
Esélye egyenlő a nullával, de sajnos megtörtént eset.

Nagyon fontos tudnivaló, ezt egy bug okozza. Alapból mindenki külön pályára érkezik be.

Ilyenkor a teendő:
- Gyorsan egy fotót csinálni.
- Lehetőleg az aki belépett más pályájára azonnal kari cserézzen, vagy az ott található NPC segítségével lépjen ki.
- Ha ő erre nem hajlandó annak kell megtennie, aki már benn volt.
- Bármelyik fél lépett is ki az NPC-nél az Igen folytatom gombra kattintva zavartalanul tudja a maradék köveit ütni.
- Ha valakit kár ért, akkor a fotót mellékelve írjon Supportra.


21
Az OldGame2-n SD2-ben van felső szinthatár a belépéshez. 90-es szintig lehet bemenni oda. Ha egy karakter 89-ről 90-re ott lépett szintet a rendszer kidobja SD2-ből és nem tud oda visszamenni.

22
A Beran Setaou lélekköve ami lezárja a 94-es Seon-Pyeong kutatást vagy Yonghan tábornokok ölésével, ez a boss kisebb eséllyel dobja, vagy a Kék sárkány megölésével ami 100%-ban dobja szerezhető meg.

Nagyon fontos tudni való, hogy csak akkor kapja meg a játékos ezt a záró lélekkövet ha a sárkányt ütő csapatban ő üt a legnagyobbat. Különböző harmatokkal, Ithemekkel, Italokkal, Reboottal,  Petekkel és egyéb dolgokkal el kell érni, hogy az az egy run alatt az a játékos üssön a legnagyobbat a sárkányra.

23
Kezdő segítség, tanácsok / Fontos dolgok összefoglalva kezdőknek
« Dátum: 2013. július 05. - 16:05:26 »
Üdvözöllek Kalandor az OldGame2 világában!

Most, hogy utad hozzánk vezérelt és felkészültél a kalandokkal teli harcra és elhatároztad, hogy a világunkat megmented a gonosz szörnyektől és égből hulló meteor kövektől, így rögös utad elején segítségedre leszek.

Kezdéskor 1 éves raktár ládát, 7 napos EXP gyűrűt és Harmadik kezet, valamint alapfelszerelést, amit 50-es szintig minden 10. szint után kapsz, és 11-es lovat adok neked, aminek a hátán ülve első perctől fogva harcolhatsz.

Képességeid fejlesztheted „Készség könyvek” olvasásával, melyeket tömegesen dobnak a meteor kövek, és még szörnyekből is esik, majd nagy mester szintre emelheted lélekkő olvasással. Képességeidet tudod feledni a Vegyeskereskedőnél található Készség visszaállító tekerccsel. Státusz pontjaidat Öregasszony állítja vissza. EXP növekedésed meg tudod állítani Anti-Exp gyűrűvel. Kasztodat azonban jól válaszd meg, mert a későbbiek folyamán nem lesz lehetőséged azt megváltoztatni.

Meteor kövek respawn ideje le van csökkentve, számuk megduplázva, dropjuk meg van spécizve ördögűző tekerccsel, koncentrált olvasással. 25-ös meteorkőtől bónuszolókkal és bónusz forgatókkal, 40-es meteorkőtől zen-babbal és lélekkővel, 75-ös meteorkőtől kagylóval és gyöngyökkel. A belőlük eső +3-as és +4-es szellemköveket tovább tudod fejleszteni +6-os kövekké Orkföldön Seon-Pyeong NPC-nél. 85-90-es meteorkőekből eső EXP gyűrű és Tolvaj kesztyű kereskedhető. A Birodalmi sziklák Ithem-shopos tárgyakat droppolnak.

Map2-n a Brutális kapitány mindenfajta 30-as fegyvert dob, akár többet is egyszerre.

Könnyebb kovácsolás érdekében az Áldás tekercset nem a mobok dobják, hanem megvásárolható a Vegyeskereskedőnél. Javítás esélye növelhető Sárkánytekerccsel és Kovács kézikönyvével, valamint a tárgy szintjének megóvása érdekében Varázsfém is használható, melyet BOSS ládákból lehet nyitni.

Küldetés rendszer egyedi, könnyen elvégezhető feladatokkal, értékes jutalmakkal, még a szintenként kapott Vadász küldetések is EXP-n és yangon felül értékes tárgyakat adnak, emellett kevés és könnyen fellelhető szörnyeket kell ölni.

Biológus küldetések 6 óránként leadhatóak.

Ládát dobó BOSSOK dropja felspécizve gyöngyökkel, Farm belépővel, bónuszolóval, bónuszforgatóval, koncentrált olvasással, ördögűző tekerccsel, zen-babbal, némelyiké még Kutatói elixírrel is.

Speciális mapjaink a Farm map és Boss map, ahova belépőért cserébe Hong-Hea NPC enged be téged, ha egyéni játékra vágysz. Szintén ezen NPC-nél próbára teheted a szerencséd a Rouletten.

Saját készítésű hátasok (kék, fekete és vörös sárkány) szerelheted fel magad melyek a leltárból is megadják a bónuszokat, egyéb hátasokkal, köztük a Harci vadkannal, melyek újabb bónuszokat adnak neked, sőt össze is adódik az általuk adott bónuszok. Valamint az örökös Kék Tigris és egyéb megülhető állatok. Petek (kisállatok)  is elkísérnek a csatákba, bónuszokkal segítenek neked.

MINDEN HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPEN EGYEDI, SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ EVENTEK, ÉS AZ ÖRÖK KLASSZIKUSOK A HOLDFÉNY ÉS OX EVENTEK. HAVONTA TÖBBSZÖR IS SÉ DUPlÁZÓ EVENTEKET RENDEZÜNK.

Segítőkész TEAM áll szinte egész nap rendelkezésetekre, mind a játékban, mind Supporton és a TS3 szerverünkön is.

Az itt leírt dolgokról a többi témába részletesebben olvashatsz.

24
Kezdő segítség, tanácsok / Ajándékok az account regisztrálásakor.
« Dátum: 2013. július 01. - 17:34:40 »
Minden felhasználói fiók létrehozásakor ajándékot kaptok, melyek a következőek:

- 7 napos EXP gyűrűt, mellyel gyorsabban tudsz fejlődni.
- 7 napos Harmadik kezet, ami felszedi helyetted a földre eső yangot.
- 1 éves Raktár ládát, mely biztosítja számodra, hogy a raktáradban ne csak 1 oldal, hanem 3 álljon rendelkezésedre.

Ezeket ikon formájában találod meg a játékban a bal felső sarokban.

25
Minden karakter amit létrehozol a következő felszereléseket kapja:

- 200 Nagy Vörös ital, 200 Nagy Kék ital.
- 50 Bátorság köpeny.
- 50 órás Szélcipő.
- 11-es szintű ló (War ló), ezen a lovon ülve tudsz már harcolni 1-es szinttől, de neked kell 35-ös szinttől felfele a Lovászinasnál küldetésekkel tovább fejlesztened. 10 sikeres küldetés elvégzése után egy vizsgát kell tenned 50-es szint felett, ha sikeres, Pro ló lesz a jutalmad, ennek a lónak már képességei is vannak. A lovad képességeit tudod fejleszteni Lovaglás könyvével, amiből egyet a Lovászinas ad neked ajándékba, de a többit neked kell megszerezned. Ithem Shopban találod vagy a következő mobok dobhatják neked: Alvilági jégrovar, Setaou vadász.
- 5-ös Lóhívás, ezt 10-es szintig tudod fejleszteni Lószelídítés könyvek sikeres olvasásával, bármilyen mob dobhatja.
- Kasztodnak megfelelő +4-es alap felszerelés.

10 szintenként 50-es szintig új vértet és fegyvert kapsz +6-osat.

Oldalak: 1 [2]