Tehát kezdeném a kicsikel , ami miat ök átlagba itt hadják szeretett szerverünket.
-Kicsit könyités pl. 49 -ig volna könyitve ott már lehet pecázni bányászni stb..(de kizárolag 49 azért legyen neheze is
)
-Egybe rakható Késég Könyvek azért ha megoldható felit mindig el dobáljuk aztán sosincs a piacon (de persze hogy ne vigyük tulzásba a dolgokat akkor kevesebbet dobjon és pl ha megoldható nem kel 200 pack az tulzás csak mondjuk ha 10 esével lehet rakosgatni az jó lene.
-Pl olyan farm map ami kicsiknek lene 5-10-15 , 20,25,30,Tudom ez egybe esik a 25,30,35 el.Ez pl lene 50 sé(Tehát külön belépö rá)
-Ami bizonyára tudni illik sé a bejövetele a szervernek és hát sokszor volt olyan ez meg az kelene nagyon hiányos az itemshop és ezért megérné böviteni
de téleg ha nem is mást valositotok meg a terveimböl csak ezt legaláb
-Tolvaj kesztyü,Tapasztalat gyürü boltban való eladása(ha megoldható)esetleg még harmadik kéz.
-Esetleg boss szörnyek bövitése, esetleg 3 egy mapon ugyanabbol vagy röviditet respawn(persze arányosan venénk le az esélyt a boss ládára ha több van)
-Egy aukciós ház nem lenne rosz de azis kritériumok közöt minimum 5rögös lenne hogy a piac ne veszitse el az értelmét
-5ik optolo egybe rakhatosága.
-Hátasok , Petek bövitése , Pánt rendszer,Alkimia stb.
Per pilanat ennyi jutot eszembe elnézést a helyes írásért kapkodtam hogy nehogy elfelejtsem mit akartam :PPP