Nemesek kincsei
Láda neve: Nemesi láda. Infó alatta: Egy díszes fémdoboz. Nem hiszem, hogy egy szegényé lehetett. Ahj.. Nem nyílik ki. Biztos kulcs kell hozzá.
Mikor bekerül az event az összes metin ejti széttörésekor 10% esélyel a LÁDÁT. 80 metin szintjétől felfele lévő metinek 25% esélyel dobják.
Kulcs neve: Nemesi kulcs. Infó alatta: Szép díszes kulcs. Remélem valami értékes kincsekkel teli dolgot nyit. Meg kell találnom a hozzá tartozó ládát.
Mikor bekerül az event összes boss ejti halálakor 40% esélyel a KULCSOT. Kaszás szintjétől felvele lévő bossok 85% esélyel dobják.
Premium neve: Királyi kulcs. Infó alatta: Aranyból készült gyönyörű kulcs, biztos vagyok benne, hogy egy értékes dolgokkal teli ládát nyit. Azonnal meg kell találnom a ládát.
10x lehet kinyitni vele a nemesi ládát majd 10. nyitásnál tűnik el. Beszerezhető: Item shop/ Kaszástól felfele bossok dobják 5% esélyel halálukkor.
Kíváncsi vagyok ki mit szól ehez az event ötlethez. Ha nincs szükség rá, nyugodtan írd le. Arra kérek mindenkit, hogy a véleményezését indokolja ebben az esetben. Illetve hozzá teszem, nem akarom ezzel megváltani a világot, ez csak egy fermelült alap eventként gondoltam el.