Szerző Téma: Boss idők össze-visszasága  (Megtekintve 5859 alkalommal)

Starscream

• Vendég
Boss idők össze-visszasága
« Dátum: 2016. június 30. - 08:40:42 »
Enyhe probléma akadt- vagy csak engem akaszt ki lassan, de nagyon! Van ugyebár a fix. resi idő amit a kedden tartott karbantartás alakított ki. Erre ma közlik velem- egyik ch-n később jönnek a bossok és valóban! 10-15 percet csúsznak! Ám ma már nem csak, hogy az egyik ch-n jönnek később- egy másikon meg már hamarabb jelennek meg! Állítólag volt karbantartás tegnap is, de akkor, hogy van meg mind a 4 ch-n  a tegnapelőtt alkotott csoportom? Picit egyesíteni kéne a Boss resiket, hogy egyszerre jelenjenek meg mind a 4 ch-n és nem minden ch-n külön-külön!
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 30. - 08:53:19 írta Starscream »

Dzsoki

• Teljes tag
    • Profil megtekintése
Re:Boss idők össze-visszasága
« Válasz #1 Dátum: 2016. június 30. - 11:06:39 »
Ez miatt kár volt irnod. Ne légy már ennyire türelmetlen. Igen tegnap este felé is volt valami karbantartás. De ez most ilyen, és sztem ezzel semmi gond, örüljünk hogy javitanak és fejlesztenek, majd ha kész lesz akkor kapsz fix resi időt...

Starscream

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: 2016. június 30. - 11:24:10 »
Ez nem a türelmetlenségről szol, hanem arról, hogy jeleztem: nem egy időben vannak a resi idők a ch-kon. Tudtommal hiba bejelentésre szolgál ez a topic- akkor meg jogosan írtam- bocs!

Lucii

• Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2016. június 30. - 11:28:07 »
Bejelentésre support van, ez az alfórum a hibák jelentésére szolgál. Amúgy attól függ, mikor csapják le a bosst. Lehet, hogy CH1-en leverik, maradék 3-on ott hagyják. Ha azt leütik 20 perccel később, máris megcsúszott az egész.

Dzsoki

• Teljes tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2016. június 30. - 11:30:09 »
Lucii a resi nem úgy működik ahogy leirtad, egy fix időpont van amikor ujraindult a szerver.

Starscream

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2016. június 30. - 11:34:34 »
Bejelentésre support van, ez az alfórum a hibák jelentésére szolgál. Amúgy attól függ, mikor csapják le a bosst. Lehet, hogy CH1-en leverik, maradék 3-on ott hagyják. Ha azt leütik 20 perccel később, máris megcsúszott az egész.

Kedves MOD John írta- jelezzük itt fórumon a hibákat- csak én nyitottam erre egy külön témát- mert engem ez zavar most nagyon. Lehet másnak ez kevésbé zavaró- nekem viszont ez.

Dzsoki

• Teljes tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2016. június 30. - 11:39:19 »
Mind1 akkor is ezt h***eség kiirnod fórumra. Teljesen felesleges, ez miatt kéne +1 resi mert elcsusztak picit a chk? Vagy nemtudom mit szeretnél elérni.

Viking

• Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2016. június 30. - 16:13:16 »
Miért kell minden egyes megszólalást leszidnia valakinek? Ha nem tetszik, miért kell megszólni? Annyira nehéz nem leütni pár billentyűzetet és hagyni békén a másikat inkább? De szép is a magyar nép.. ^^

Szerintem is zavaró amikor ch1-en még várom az orkot de ch4-en pedig már leverték..

Dzsoki

• Teljes tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2016. június 30. - 17:15:33 »
De gondolj bele. Minden ch csúszásnál uj resit szeretnél? Szerintem az nem tetszene sokaknak. Most ez ilyen, sztem kibirjuk ezt a pár napot amíg ez tart.