Szerző Téma: Néhány észrevétel,gondolat...  (Megtekintve 4295 alkalommal)

letzi

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
Néhány észrevétel,gondolat...
« Dátum: 2016. július 02. - 09:22:02 »
Sziasztok!
Gondoltam,ha már kaptunk ilyen lehetőséget,hogy javaslatokkal segíthetünk a Team-nek akkor le írom én is az észrevételeimet! (A napokban kezdtem újra a játékot a szerveren,kb. másfél éve hagytam abba....Az újra kezdésnél nem is volt kérdés,hogy ugyan itt kezdjem újra!! Viszont rosszul éríntett,hogy mennyivel kevesebben vannak a szerveren.)

-Ami sok szerveren nekem nagyon visszataszító, az a 6-7opt! (Személy szerint,én kifejezetten ez a stílus miatt választottam,már anno is ezt a szervert)
Ezt csak azért jegyeztem meg, mert olvasgattam már itt is róla! Szerintem NE rontsuk el ezzel...!!

-A másik ami feltűnt,hogy nagyon gáz a dropp! Van SÉ-s és játékon belüli tolvaj is és elég gagyi a farmolás...

-Az opt forgatási arány is sokat romlott,nyilván ez mindíg is ilyen volt,hogy azért egy jó opt-ért meg kellett szenvedni,de hogy 10-20-30 forgatóból,nem is hogy 3.5k tp hanem egyáltalán tp-se forgott bele pl. karosba!

-Pet:
A fejleszthető pet,nagyon nagy ötlet volt anno,de egyrészt nagyon ritkán van event,amin megszerezhető,meg az azért a nagyobbak játékszere,mert kicsiknek elég drága a fejlesztése!
Jó lenne,ha pl.: a Baby Azraelt is meg lehetne szerezni event alkalmával,örökösre,nyilván NEHEZEN!(Emellett persze tárgypiacon jó ez a 30 napos,akinek esetleg nem sikerült,de szüksége van rá!)
Akár lehetne ezen kívül még egy pl.: Csontos vagy ilyesmire gondolok,hogy ne csak a fejleszthető legyen örökös! Legyen más variáció is!

-Hátas:
Azt látom,hogy hátasból se nagy a választék,az örökös hátasra!!
Van a Szilaj....jó,de ismét csak annak van rá esélye aki Pókbárózik!
Seprű: Nagyon jó,bár annak ellenére hogy annak a sebesség lenne a lényege,igen lassú...az első ládából kapott hátas is gyorsabb nála...régen sokkal gyorsabb volt a seprű,mégis csak ezért volt ki találva!
Na meg ezt is csak egy évben egyszer lehet megszerezni!
Ez a sok pár napos ilyen olyan pecsétek meg szerintem nagyon gagyik!!

Ami még ezzel kapcsolatban jó lenne ha CTRL+G-vel ne csak le,hanem fel is lehetne szállni rá!

-Eventek:
Látom,hogy sokan foglalkoztak már ezzel,és látom azt is hogy igyekszik a Team!
De ez még mindig nagyon gyenge a régihez képest!!
Hétközben szerintem felesleges,úgy gondolom bőven elég mindig CSAK hétvégére,akkor már pénteken mindenki várja, hogy na mivel lepnek meg!!

A hétvégi Eventek: Elég unalmas Eventek vannak mostanában! Van ez a Kövirózsa,Nyilhegy,Kocka,Pénztárca és így kb. ennyi!!
Régen ez sokkal kreatívabb volt,na meg arról nem is beszélve,hogy teljesen ugyan az mindnek az alapja...és ugyan azok a cuccok megszerezhetőek! Lehetne például,hogy lenne olyan része az Event-nek ami sokkal nehezebben kiüthető,megszerezhető(nyilván szintnek megfelelően) de legalább akkor az a láda,vagy tárgy amit ad nem lenne tele lommal,csak értékesebb dolgokkal!
A 3 sárkány (bónuszos hátas) megszerzésére meg nagyon ritkán van Event szerintem!

-Aukciós ház: Valóban jelenleg nem vagyunk annyian,hogy szükség lenne rá,de egy nagyon jó alap ötlet! Érdemes lenne elgondolkozni rajta!

Köszönöm, hogy el olvastad!!

letzi

• Újonc
  • *
    • Profil megtekintése
Re:Néhány észrevétel,gondolat...
« Válasz #1 Dátum: 2016. július 03. - 11:26:10 »
Pici kiegészítés...
Wiki sincs újítva,frissítve! Hiányos!

Óriási segítség,főleg a kisebbeknek, ha rendesen le van írva,térképen jelölve pl. a kövek helye!

Energia,kosztüm rendszerről sincs semmi!