Szerző Téma: Warok fellendítése fórum egyeztetés alapján  (Megtekintve 4766 alkalommal)

SkyLine

• Teljes tag
    • Profil megtekintése
Warok fellendítése fórum egyeztetés alapján
« Dátum: 2016. augusztus 15. - 20:23:00 »
Üdv!
Azzal szerintem mindenki tisztában van, hogy régóta nincsenek warok a szerveren. Ám szeretném, ha ez a közeljövőben változna. Arra gondoltam, hogy itt fórumon ebben a témában vagy akár egy másikban- ha ez nem szimpatikus- lehetne jelezni, hogy pl: xy céhe warozna. Hozzá írná pl: aréna harcot szeretnének vagy zászlósat. Mikor lenne jó nekik pl: 7végén vagy akár konkrét napot írva. Tudom- az új kliens óta bejött a karakterek rángatása  :-\- én sem szeretem, de éppenséggel nem teljesen játékrontó az a dolog.
A másik pedig az áldás. >:( Hát igen az a warok legnagyobb ellensége. Azonban szerintem azt is meglehetne szüntetni vagy legalább lecsökkenteni azzal, hogy feltesszük a nagy kérdést. A játék élvezetéért warozunk vagy büszkeség szempontjából elvakultan nyomjuk az áldást.Én személy szerint inkább nyomnék 5 wart egymás után még, ha a többség vereséggel is végződne- mintsem áldással nyerjük a többséget. Úgy vélem, ha beindulna a warozgatás- rögtön több emberke lenne a szerón és picit fellendülne az élet, hiszen szerintem sokan lennének vevőek jó warozgatásokra. 8) Lényegében- én szeretném, ha azok akik waroznának, de büszkék ahhoz, hogy tisztességes módon megfeküdjenek, ha kell- ezt most felejtsék el és lendítsük fel a warozgatást!

Szeretném akkor el is kezdeni a dolgot! HalfTytans céh szeretne warozni most 7végén. :D Aréna harc lenne a főbb érdeklődés, de szerintem a zászlós war sem elvethető ötlet.  :)Áldást biztosítom- nálunk senki sem tolná- csak a jó kikapcsolódás és a karaktereink tesztelése lenne a cél!
Várom itt az esetleges jelentkező ellenfeleket- akik vevőek lennének egy kis normális warra!

Birodalom: Chunjo
Céh: HalfTytans
Karakterek:
Ryu89 115-ös Tőr (The Best Ninja)
Arya89 112-es Buff
Ermac89 105-ös BM
IceLady 105-ös Menta
DarkMagicMan 103-as Testi
Kalana 103-as Tőr
Starscream21 102-es Íjász
Maltazard 95-ös Gyógy
DarkMagicLad 95-ös WP

gegeglam

• Törzstag
    • Profil megtekintése
Re:Warok fellendítése fórum egyeztetés alapján
« Válasz #1 Dátum: 2016. augusztus 15. - 22:27:11 »
Az új war rendszer érkezéséig a team kivehetné a warok pontozását és a győzelem\vereség statisztikát.

Amúgy sincs értelme.
Talán igy kevesebb lenne a mindent a győzelemért típusú warok előfordulása.
A team is hódolhatna az új hobbijának : "vegyünk ki dolgokat a játékból".

Végül egy kérdés,mi kell ahhoz hogy war képes legyen egy céh? (céh szint,tagok száma stb)
MAKES OLD GREAT AGAIN!

Abbahagyom

• Törzstag
  • 1skill1kill
    • Profil megtekintése
    • Oldgame2
Re:Warok fellendítése fórum egyeztetés alapján
« Válasz #2 Dátum: 2016. augusztus 15. - 23:46:48 »
warozni, ki ellen? egy értelmes céhet se tudok mondani jelenleg, abból a 20emberből aki még játszik a szerón hogy állítsanak össze értelmes hazsnálható céheket? arra sem vagyok már képes hogy átmenjek egyedül kékbe és ledaráljam a kiskarikat, mert már nincs kit ölni, elvétve van 2-3 ember itt ott és kész. Vasárnap délután se volt ember kékmap1en. jelenleg ott tartok hogy nemtudok anyagot gyűjteni a videókhoz, mert nincs hol :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 15. - 23:50:17 írta Abbahagyom »
Új alkotásom:
berkraki - the low lv king
https://www.youtube.com/watch?v=8H44Z4o6UJ0