Sziasztok!
A topicom a kosztümökről és játékfejlesztésről szólna.
Nem tudom egy mondatban kifejteni, ami végigfutott az agyamon aminap így megpróbálom elmagyarázni.
1.,
Rábukkantam erre a külföldi wikire, ami tele van kosztümökkel amik anno megjelentek ennek az angol szerónak az élete folyamán.(van egy sejtésem, hogy ez az amcsi eredeti -co.uk-)
http://wiki.metin2.co.uk/index.php/CostumesTört szervereken sokat látni a "Desert Warrior" kosztümöt és a "Party Costumes"-ből a pirosat a Halloween-esből is azt hiszem láttam már a focisokat meg sem említve...
A nagy kérdés az lenne, hogy a szerver tervezi-e, hogy ezekből a menőbb darabokat esetleg behozza eventekkor vagy sé-vel akármivel...?
Nagyon szuper lenne a Zombie Dress, a Halloween Dress , Pumpkin Costumes és a Party Dress-ek igen tudnék még sorolni de hagyjuk
Észrevettem bizony, hogy a régi húsvéti rucik voltak a mostani event témái de szomorúan vettem, hogy nem volt örökös darab. Valakinek biztos nagyon nagyon bejön ez a stílus és szeretett volna egyet.
(- Elnézést a témáért ha már voltak ezek a dressek 2-3 hete játszok remélem lesz rá alkalom, hogy láthassam ezeket ingame)
+ A másik, ami megfordult a fejemben, hogy én pl szívesen terveznék egyedi kosztümöket a játékba. Az egyetemen 3d-t és 2d-t tanulok így némi tudásom már akad és csak a gyakorlás az, ami hiányzik.
A 3DSMAX és az Adobe család a jó barátom. El játszadoznék a dolgokkal
Ebből kifolyólag a további kérdésem az lenne, hogy van-e az interneten szabad forrásból letölthető metines modell, amire lehetne hobbiból tervezni, a jobb darabokat meg mutogatni, beküldeni valahogy?
Nem tudom milyen jogi dolgokba ütközne így ilyen szinten belenyúlkálni a játékba azonban szívesen látnék egyedi darabokat is ezen a szerón akárcsak az M2Mester idejében.
Fú ember az a pokolló a mai napig kísért annnyira de b*szott jó volt.
Szomorú, amikor az ember azt látja, hogy az Aionból, Terából,Lineage2-ből nyúlnak le ruhákat, vagy egy komplett NPC gárdát szemrebbenés és a bűntudat legkisebb jele nélkül boldogan közölve a közönséggel, hogy EGYEDI FEJLESZTÉSŰ SZERVER ITT OLYAN DOLGOK VANNAK AMIT MÁSHOL NEM LÁTTÁL, EGYEDI, EGYEDI. egyedi..... Na de hagyjuk is ezt. Lerágott cszónak is száz a vége igazán érdekelnének a felvilágosító válaszok erre a témára!
Köszönöm a figyelmet!