jó 5let de ettől sajna csak még szánalmasabbnak fog tűnni a team "munkája"
Egyetértek. Már a béka segge alól nem tudom hova süllyedhetnek még
Arya, jó ötlet, volt már rá korábban is példa (nem tudom mennyire volt sikeres). Csak nehogy megint abból legyen balhé, hogy ki harmatozik meg ki nem. Nekem az számít korrekt pvp-nek ha map2 zenésznél bemegyünk pvp-zni, ahol le van tiltva a poti és az egész karakterablak. (3 kör)
Bár ha nem lennének ennyire fogyik ezeket a beállításokat is berakhatták volna event mapra (vagy a bányász eventet, mert sivi közepén ott a teknős szákmájbolls -.-")
A résztvevőkről nem tudok semmit, de ahogy elnéztem 80%-ban csak a szerver mosléka maradt már fent (ilyen teja, gladiatorféle gennyes tolvajok)
Ja még valami
Azt a kivert kutya Moriatas-t (aki a játékban is ugatott meg itt is valami kamu accról) megtalálod valószínű egész nap ch1 sárga map1en most ott powerkodik az a gennyes kelés. Pár hónapja a sárgák elkorcsosultak nagyon Mindenesetre elég gyalázat, hogy a játékosok magukat kell szórakoztassák ilyenekkel miközben az internet tele van szerverekkel ahol egy igazi team tényleg foglalkozik napi szinten velük. De ott a pont Aryánál.