Hiena próbálom mérsékelni az agresszióm a neked szánt válaszomban, remélem nem is lesz sértődés.
Itt nem a viselkedésről van szó. Akkor ha épp Tömegbunyó van egy félreeső helyen, vagy csak állok közben másik kari farmol, 3. kékben hirdet, és a 3. karakterről látom h. viszi körbe az 1-es karakter a nagyot elég bosszantó. Tömegbunyóról nem is beszélve, én nem sebzem, ő sem eddig ugye minden tiszta. Viszont ha felül egy hátasra és végig rángat egész map1-en, én mozdulni sem tudok, az gerinctelen és tapló viselkedés. én kicsiket sosem bántok ha csak nem ő jön oda kekeckedni. Ami velem történt még azért is egyben vicces, és idegesítő, mert pont ezért készítette a "Ragenacsíra" nevezetű karakterét. Ha elolvasod az általam írt kérést, választást is adtam a Teamnek, és az első opció lenne nekem is az ideális. Leírom nehogy meg kelljen keresned: ", amíg pvp védelem alatt állnak ne tudjon sebezni, támadni nagyobb karaktert" itt a támadáson van a hangsúly.
Szerintem ez teljesen optimális megoldás. Ugyan ezt megjátszhatnák az átváltozott Playereken is.
Amiben igazat adok, az a boltok mivolta. Ezt a fajta védelmet szinttől függetlenül nyitott boltokra is rálehetne aggatni.