Általános > Játékok, szórakozás, off topic

Purgatórium kibeszélő

(1/2) > >>

Typical:
Helló mindenki.
Mivel most bekerült ez az új run, itt meg lehetne osztani a tapasztalatokat, észrevételek, stb..
Szóval én az egészet a team felé irányuló kérdéssel kezdeném..
-Ez a rémálom pecsét most mégis mi akarna lenni??? :D
•2k tp 100deff? Mit kezdjen ezzel az ember?
•Nem lehet vele kereskedni? Vegyi nem veszi be? Még csak pár kört voltam, de már van 3db, ami 1080 órát jelent... Mikor fogom én ezt elhasználni? Főleg ilyen bónuszokkal..
Ötlet ezzel kapcsolatban:
•Legyen átadható.
•Adjon valami értelmes bónuszt..(már az is elfogadható lenne ha azonos lenne a szürke tigrissel.. legalább lenne értelme)

A többi "újdonsággal" még nem volt szerencsém találkozni, szóval eddig ennyi lenni.. :D

Elite:
Annyit mondok vértet még ne váltsatok mert nem kapja meg az új vért a csont bónuszait.....

Yoyoka:
Mint említettem neki facebookon is viaszt se érnek a  fejlesztések. Amint látom első bug is meglett a vértett nem érdemes átváltani grat team :) !!! Közben a pvp-t is szépen lassan megölik 3-4k skillek lesznek azoknak akik nem mágia alapú támadással rendelkeznek aki meg igen na arról ne is beszéljünk, az ütéseket már ugye elintézték a 75%ék kitéréssel kb 10 ből 3 ütés ha talál jó lesz ez csak nem tudom kinek mert aki nem csak azért jár fel hogy farmoljon az már lassan nem is megy fel. Gratulálok a fejlesztésetekhez megint jól elrontottátok ezért esküszöm érdemes volt várni 2,5 évet :) Már kínomba csak nevetni tudok a teamen :D

Dzsoki:
Szerintem ez a vért jó ötlet, meghosszabodnak a pvpk. Mert ugye ha nem tudnád 2 fullos kari között pár másodperc 1 párbaj.  Némelyik kasztal 3 skill.

Marlowe:
Igen Dzsoki de egy 9-es új vértel már elérhető a 95% mágia def +a 10% kk ellenállásról ne is beszéljünk, ezzel elérték azt hogy a angy szintű BM-ek illetve sámánoknak nem sebeznek a skilleik rájuk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése