Általános > HIBÁK, ÖTLETEK EGY HELYEN - Hogy könnyebb legyen követni!

ÖTLETEK leírása

(1/11) > >>

[MOD]John:
Kérjük, ide írd le, ha van a szerverrel kapcsolatosan olyan ötleted, amivel élvezhetőbbé, felhasználó barátabbá lehetne tenni a játékot! Pontos leírással!

Typical:
Üdv.
Az első számú ötlet az lenne, hogy az ugyan olyan tárgyak gyűjthetőek(egybetehetőek) legyenek.
Pl. Gyöngyök, Kagyló, esetleg készség könyvek,lélekkő (már láttam olyat, hogy kesztyű, valamint exp gyűrű is egybetehető, de ez szerintem nem is lenne olyan fontos) különböző eventes ládák-boss ládák.
-Hogy miért?
Szerintem nagyon sok embert zavar(legalábbis engem nagyon), hogy a farmolásra szánt időnek a nagy részében nem csinálok mást, csak újabb és újabb karaktereket gyártok, hogy tudjam hová pakolni a cuccokat (és ezt úgy, hogy kk-t egyáltalán nem szedek fel, bele se merek gondolni mit él át az aki még azt is gyűjti :D )
Szóval én személy szerint ennek örülnék a legjobban :)

Abbahagyom:
1. Aukciós Ház ! Ezzel lehetne a szerveren 200%ra fellendíteni a kerskedelmet, és sok előnye van az offline boltokhoz képest, mivel kevesebb a lagg)
2. Metinkövek beiktatása kigyórétre, óriásokhoz, és egyéb olyan területeken, ahol alapból nincsenek.
3. KATEGORIKUS ELLENTMONDÁS AZ UJ KASZT, ALKIMIA, 6.SKILL  BEVEZETÉS, ILLETVE A 6-7 opt bevezetése ellen!!!!
4. GM felvétel, és egy csapat az adminból, aki kontrolálja őket, kirugja, ujjakat vesz fel, hogy a GM segítség állandó lehessen.
5. A jégsárkány késszégkár elleni védelem képességét kijavítani, mivel nem működik!!! A sok demis cuccot, tökfejet stb beraktátok, de a deff megmaradt ugyanazon a szinten. Csak az amugy is csóró BMek ellen tettetek be még több mágiadeffet, hogy 1k helyett már csak 500at sebezzenek fullmágiára 80demivel Sötétkővel.....
6. Leltárbűvítése 4 slotig a mostani 2 helyett.
7. Eventek átírása, a mostaniakat mindenki megunta. a team összeulhetne kiagyalni vmi uj eventsort.
8. War rendszer reformálása, piros kék potin (vagy remélhetőleg autópotin kivul semmit ne lehessen betolni, vagy ugy megoldani, hogy egyáltalán ne legyen hatásuk waron.
DE!! mivel a BMek nagyon durvák, ezért kivenném a játékból a 10es mágialöttyöt (nem a harmatot), és azt a harmatot be lehetne tolni kivételesen! Szerintem így lenne balance a BMek-el szemben waron)
9. DT ledobás megoldása, hogy vissza tudjon az ember jönni, ha ledobja példáula DT 7en.
10. Nagyon kényelmes megoldás lenne, ha a raktárat bárhol meg lehetne nyitni NPCtől függetlenül, Raktárládának nevezik ha jol tudom.
11. GFhez hasonlóan Lélekhez kötő tárgy beiktatása, lopásmegelőzés szempontjából hatalmas áttörés lehetne.
12. Kosztümrendszer és mountok további bővítése, pl engem a Tüzes tigris valósággal elbűvölt :D imádom :)
13. Pántrendszer bevezetés (ALKIMIA NEM! Elrontana mindent!)
14. Egynemű tárgyak egyberakhatósága [gyöngyök, könyvek, lélekkő, 5optoló, egyféle bossládák,  tolvasjkesztyűk, expgyűrűk, varázsfém, stb] NAGYON FONTOS LENNE!!!!
15. Játékon belüli CH váltás Gomb.
16. Beváltozás utáni sebzéscsökkenés bug kijavítása (hogy ne kelljen ujraosztani a vezetéses támadót, vagy karicserézni miuátn beváltoztál, mivel olyankor csökken a sebzés)
17. Egyes "itemshoppos" tárgyak kereskedőképessé tétele (például a visszaállito teki, vissza a városban, és ehhez hasonlók. A birodalmi sziklák droppjának kereskedővé tévése. Illetve a vegyesbe való beadásuk lehetősége)
18. A karakternél ne csak 2miliárd yang lehessen, hanem mondjuk 999 miliárd... elférnek ott azok a számok, akinek kell, ugyis rögbe fogja beváltani. Vagy ha ez megoldhatatlan, akkor ugy kéne megcsinálni, hogy 1.999.999.999 yang után azt irja ki hogy : "A zsákod megtelt arannyal" például, és ne bugoljon át 0 yangra.
19. Bővített kereskedőpanel, mert sokszor nem fér bele a kereskedésbe minden, amit szeretnénk :)
20. Közös birodalmi CHAT! Lehetne mondjuk a "*"-szimbólum a szöveg elé, amivel írhatunk az interbirodalmi chatbe :)
21. GFhez hasonló Mountok (DE KATEGORIKASAN ELLENTMONDOK annak, hogy ezeket is csak ugy tudják majd az emberek megszerezni, hogy pl: vegyél 4petet meg 3fekasárkit meg 10aranysárkit és akkor lesz.... "-.- NEM! Elérhetőbb dolgok kellenek, hogy a csórók is megtudják engedni maguknak, vagy kifarmolják, esetleg küldik jutalma lehetne, ami nehéz, több napos, és hosszu, de nem igényel hiperszuper menyniségű pénzt, SÉt, vagy egyebet. Eljött az idő hogy adjunk is valamit  a játékosoknak, nem csak a SÉt várjuk.
22. Aktívan kell hirdetni a szervert, befektetni pár reklámfelületre, FB csopival is kell valamit csinálni, hogy az emberek tudjanak majd a megújult arculatról (nem 1 megváltozott weboldalról és egy resizett fórumról beszélek természetesen). FB csoportokon kihírdetni valami igazán jó nyereményjátékot, megosztásosat, amit MEG IS ÉRI megosztani, ilyenkor nem kell sajnálni az ajándékot, hogy minél több játékos legyen a szerveren.
23. SZÖRNYŰ FORGATÁS!! Mint ahogy azt Starscream is kiemelte egyik hozzászólásában, a forgatás hihetetlenül aránytalan a forgatók eséséhez. SEMMIT SE LEHET MÁR BEFORGATNI, van hogy több ezer forgató elmegy egy cuccra és forgatós marad. Ismerek olyat aki már 3-4k forgatót beletolt a bőrcsizmába, és egy bénaféle waros csizmit se tudod összekaparni, holott farmol mint egy tank.
24. A rögnél nagyobb értékű fizetőeszköz bevezetése. (pl gyémántrög 25-50-100 rögös értékkel)
25. Kellene a játék opciókba egy olyan opció, hogy ki lehessen kapcsolni a boltok nevét map1en, ezzel csökkentve a laggot.
26. Szükség lenne Barátok játékfülön belül egy részleg (barátok, család, céh mellé), hogy az összes GM,TGM,SGM rajta legyen, és láthatja a játékos hogy melyik online, persze a GMek ki tudják majd kapcoslni az elérhetést, és olyankor ugy fog látszódni, hogy nem online, ill. ráírni sem lehet majd. Ezzel elkerülhető a GM PM szöveg....
27.Jólenne, ha átváltozva mutatná hogy mennyi idő maradt még hátra a gömbből (ugy ahogy a Reboot)
28.Jó lenne egy oylan rendszer kifejlesztése, aminek segítségével le lehetne tiltani a PMet konkrét karaktereknek, ezzel megszüntetve az idegesítő személyek PMelgetését.
29. Forgatók, zenbabok és koncentrált olvasás  a metin legütés után automatikusan bekerülhetne a leltárba. Azért van a farmmap hogy gyorsan lehessen farmolni, és a rengeteg fölös cucc miatt, amit a mobok és a metin dob nagyon nehéz, valamikor nem is lehet megtalálni a forgatót :S

dacccy:
Én nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni csupán annyit, hogy a lélekkőnél ne kelljen annyit kattingatni hanem 1-2kattintásra már húzza is a képességet, valamint megoldani azt hogy 17.-re mindenképp m1-es legyen a képesség.
-Végtelen köpeny:Tudom sokakat elrettent ahogy meghallják , de igazából ha megnézitek nagy előnye nincs belőle senkinek csak sokkal felhasználóbarátabb lenne, mivel sd3-ba bemész a tojásokat nem farmolhatod a végtelenségig mivel a leltárad teli lesz aranyrudakkal.../ha ez nem annyira jönne be akkor legalább 200-as köpenycsomag bevezetése, hogy ne keljen 50-esével megvenni.

+ mikulás event alkalmával megszerezhető lehetne egy "zöld" sárkány és mondjuk karácsonykor be lehetne váltani a vöröset, kéket és a zöldet egy három fejű sárkánnyá.

Abbahagyom:
minek annyi sárkány? annyi mob elleni erő van a játékban, hogy az már brutális, 15k-kat utök egy 37es karival az ezó vezetőre. És ez is milyen már hogy vegyél 3piros 8fekete 10aranysárkányt és olvazd össze és lezs valami másik.... miért nemlehet békénhagyni azokat a sárkányokat amik már megvannak? Ezt a sárkányos dolgot max akkor támogatnám, ha pvpre lenne haszna, pl Készségkár elleni védelmet adna, vagy X-%ban csökentené az elszenvedett evszteségeket, mint a 70es biosz, de lehetne demis is vagy +készségkáros is, esetleg TPvezstes, TPs sárkány, de  amobosakat hagyjuk már könyörgöm...

Amugy az 50-es köpiket össze lehet rakni 200asba.
Bentvan a készségvisszaállító játékban, 17nél 100kért visszaállítod ha nem megy át.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése