Sheriff... utolsó mondatod: a személy a fontos mögötte
Te viaszházi!!! Aquilán megloptál
azt hiszed hogy itt nem megy nekem hogy valaki legyek, azért akarok menni az új szerverre?
ugyan már... Te kis buta! nézzél szépen utánam youtubeon ki is vagyok én... GFen elértem azt amit Te privát szerveren nem tudsz SOHA! Segitek kicsit, nem azért várom/mennék az új szerverre, mert itt nem tudok érvényesülni, csupán azért mert itt nem lehet érvényesülni
Mit kezdjek magammal? maxoljam ki a szintem meg a cuccaim? Minek? azért hogy utána szabadban öljem a népet map1en? itt nincsenek pvp-k, warok, kihívások... ide az kell, hogy valamivel megfogják az embert, hogy legyen kedve gép elé ülni és játszani! Mond csak Te mint ranglista szerinti TOP1 karakter, jelenleg mi az ami élvezetet nyújt a számodra? Semmi!
Te is szét unhatod már az agyad, csak azért lépsz be nap mint nap, hogy megvédd a helyezésed... Ha esetleg még valami cuccod nem sikerült kimaxolnod, azt hajthatod, de mond csak, mi lesz ha kimaxolod? Megmondom neked! lelépsz, 1-2 hónapon belül!
Nézd meg a vidimet nyugodtan youtubeon, láthatod, hogy mit értem el GF en, nem volt ellenfelem sem pvp sem mob/BOSS terén, 1v1 bármikor, bárhol, bármi... És mit csináltam? leléptem a pi..ba, hogy miért? Egyszerű! Ha letöltesz egy játékot, addig játszol vele, amig élvezed, vagy ki nem akasztod, végig nem játszod, itt a metin világában az ha, nincs ellenfeled, sem boss, sem pvp kategóriában, ha minden cuccod a legjobb, az azt jelenti, kiakasztottad a metint, végig játszottad! Kiváncsi lennék ki az aki ezek után még élvezettel lép fel!? Egyszerű példa erre Berk is...