Sziasztok!
Azt tapasztaltam, hogy a méregkard konkrétan meg van halva a szerveren! +9es kövezett alap forgatós mérget 70-90 rög között lehet csak kapni, viszont egy 40-42 ÁK-s méregkard 100-120 rög! kiváncsi lennék rá ki a tö..öm forgatja be 30-40 rögből 40+ ÁK-ra??? (lassan ha jól látom 1r/db ja a forgatónak)
Szóval gondoltam kicsit fel lendithetné a játékot, ha esetleg a méregkardot tovább lehetne fejleszteni, egy új, Átlagkáros fegyverré, csak valamivel nagyobb sebzéssel, természetesen ezzel egyben a szintjét is növelni, 90-95 vagy akár 100as szintre! Elég kellemetlen hogy 50 ÁK és 80% ezo, full sárkány, 99es pet, cián+reboot és P vezetéses támadóértékkel, közel 20-25 perc egy metin sárkánytüzfőldön, egy komolyabb sebzéses fegyverrel azért lehetne ez fele annyi kb... Fejleszteni természetesen valami drágább holmit kérjen mint a démoni emléktárgy
legyen energia kristályos nyugodtan!
Szerintem ez az elképzelés abszolút megvalósítható és a szerveren is lendithetne egy jó irányban, mert egyből többet érhetne a 40 átlagos méreg is, illetve több embernek lenne érdeke akár küzdeni, hogy elkészithesse!
Esetleg még annyi, hogy ennek a fegyvernek az elkészítése lehetne bizonyos eventeken, mint ahogy a firey, fekete sárkány, arany sárkány, vagy az új rókák!
Ha belegondoltok, ez a róka téma is elég rendesen megmozdított mindenkit!!!
Várom a negatív és főleg a pozitív kommenteket!