Szerző Téma: Fontos dolgok összefoglalva kezdőknek  (Megtekintve 3648 alkalommal)

[SGM]Rynbier

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 213
    • Profil megtekintése
Fontos dolgok összefoglalva kezdőknek
« Dátum: 2013. július 05. - 16:05:26 »
Üdvözöllek Kalandor az OldGame2 világában!

Most, hogy utad hozzánk vezérelt és felkészültél a kalandokkal teli harcra és elhatároztad, hogy a világunkat megmented a gonosz szörnyektől és égből hulló meteor kövektől, így rögös utad elején segítségedre leszek.

Kezdéskor 1 éves raktár ládát, 7 napos EXP gyűrűt és Harmadik kezet, valamint alapfelszerelést, amit 50-es szintig minden 10. szint után kapsz, és 11-es lovat adok neked, aminek a hátán ülve első perctől fogva harcolhatsz.

Képességeid fejlesztheted „Készség könyvek” olvasásával, melyeket tömegesen dobnak a meteor kövek, és még szörnyekből is esik, majd nagy mester szintre emelheted lélekkő olvasással. Képességeidet tudod feledni a Vegyeskereskedőnél található Készség visszaállító tekerccsel. Státusz pontjaidat Öregasszony állítja vissza. EXP növekedésed meg tudod állítani Anti-Exp gyűrűvel. Kasztodat azonban jól válaszd meg, mert a későbbiek folyamán nem lesz lehetőséged azt megváltoztatni.

Meteor kövek respawn ideje le van csökkentve, számuk megduplázva, dropjuk meg van spécizve ördögűző tekerccsel, koncentrált olvasással. 25-ös meteorkőtől bónuszolókkal és bónusz forgatókkal, 40-es meteorkőtől zen-babbal és lélekkővel, 75-ös meteorkőtől kagylóval és gyöngyökkel. A belőlük eső +3-as és +4-es szellemköveket tovább tudod fejleszteni +6-os kövekké Orkföldön Seon-Pyeong NPC-nél. 85-90-es meteorkőekből eső EXP gyűrű és Tolvaj kesztyű kereskedhető. A Birodalmi sziklák Ithem-shopos tárgyakat droppolnak.

Map2-n a Brutális kapitány mindenfajta 30-as fegyvert dob, akár többet is egyszerre.

Könnyebb kovácsolás érdekében az Áldás tekercset nem a mobok dobják, hanem megvásárolható a Vegyeskereskedőnél. Javítás esélye növelhető Sárkánytekerccsel és Kovács kézikönyvével, valamint a tárgy szintjének megóvása érdekében Varázsfém is használható, melyet BOSS ládákból lehet nyitni.

Küldetés rendszer egyedi, könnyen elvégezhető feladatokkal, értékes jutalmakkal, még a szintenként kapott Vadász küldetések is EXP-n és yangon felül értékes tárgyakat adnak, emellett kevés és könnyen fellelhető szörnyeket kell ölni.

Biológus küldetések 6 óránként leadhatóak.

Ládát dobó BOSSOK dropja felspécizve gyöngyökkel, Farm belépővel, bónuszolóval, bónuszforgatóval, koncentrált olvasással, ördögűző tekerccsel, zen-babbal, némelyiké még Kutatói elixírrel is.

Speciális mapjaink a Farm map és Boss map, ahova belépőért cserébe Hong-Hea NPC enged be téged, ha egyéni játékra vágysz. Szintén ezen NPC-nél próbára teheted a szerencséd a Rouletten.

Saját készítésű hátasok (kék, fekete és vörös sárkány) szerelheted fel magad melyek a leltárból is megadják a bónuszokat, egyéb hátasokkal, köztük a Harci vadkannal, melyek újabb bónuszokat adnak neked, sőt össze is adódik az általuk adott bónuszok. Valamint az örökös Kék Tigris és egyéb megülhető állatok. Petek (kisállatok)  is elkísérnek a csatákba, bónuszokkal segítenek neked.

MINDEN HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPEN EGYEDI, SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ EVENTEK, ÉS AZ ÖRÖK KLASSZIKUSOK A HOLDFÉNY ÉS OX EVENTEK. HAVONTA TÖBBSZÖR IS SÉ DUPlÁZÓ EVENTEKET RENDEZÜNK.

Segítőkész TEAM áll szinte egész nap rendelkezésetekre, mind a játékban, mind Supporton és a TS3 szerverünkön is.

Az itt leírt dolgokról a többi témába részletesebben olvashatsz.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 25. - 15:10:05 írta [MOD]John »