Sziasztok.
1. Nem lehet a céhbe XP-t leadni (csak valami minimálisat az elején.)
2. Rossz a katona ló misszió (hiába ütöd ki DT-ben démonokat nem fejeződik be a küldetés. A trükkör már korábban megírtam.)
3. DT 6-ik emeleten ha nem a démon királyt ütöd le utoljára nem lehet kovizni.
4. DT 8-ik emeleten néha nem jönnek a mobok. (nállam mindíg van egy tartalék kulcs már indulásnál)
5. The wall. Hát ez magáért beszél. Ha lovon ülsz akkor bossok simán becsapnak a falba - mindenhol, összes boss - mint Kőművesnét a kubikus Kelemen. Persze ki lehet jönni de van amikor egyre beljebb kerülsz ahonnan már nincs kiút.
6. Map 1-en való sétálgatás és boltok vizslatása közben ha leölnek akkor kiakad a gép. Aminek az az eredménye, hogy nem tudsz másik boltba benézni de ki sem tudsz lépni mert úgy érzi mintha kereskednél. Ezért megkérsz valakit hogy leöljön és városban ébredsz vagy taskmanager.
7. Én nem tudom ki hogy van vele, de szerintem mostanában jeges a pálya mert minden mobot ellökök magamtól és alig sebzem őket. (Persze ha sikerül beszorítanom akkor vége a dalnak.)
8. Lagg. Én nem tudom ki hogy van vele, de nekem laggol / besötétedik / ledobál. (Természetesen mindennek van tipikus helye.)
9. Kínai betűk NPC-knék pl öregasszony.
10. Több aktív GM! Hibának írom mert szerintem ez igen is probléma. Tolhatnátok egy SWOT elemzés. :-)
Nem priorizáltam és nem gondolkodtam sokat, írtam ami eszembe jutott van bőven - pl sárki run -
mit javítani. (Más is írjon.)