Kedves Játékosok!
Látjuk igen aktívak vagytok ezen topikban, melyben többen kifejezhetik, hogy áldozatul estek saját hanyagságuknak.
Azért jó látni, hogy akad egy-két ember, aki valóban átlátja a dolgokat, s tudatában van annak, hogy miként zajlanak az események.
Sajnálatos dolog, ha valakinek eltulajdonítják az értéktárgyait, de mint az előttem is írták, ezen esemény létrejöttében kizárólag minden esetben a számla tulajdonosa a ludas, mivel nem védte meg az adatait.
Amennyiben a tulajdonos nem képes arra, hogy ne adja ki másoknak (barát, céh társ, rokon, stb.) az adatokat, vagy ha regisztrál egy másik szerverre, akkor ne ugyanazon adatokkal tegye, akkor Mi hogyan tudnánk megvédeni a számlát? Nem állhatunk ott minden egyes játékosunk mögött, és inthetjük, hogy ne, ezt ne tedd, mert pórul járhatsz!
Nem egy olyan esettel találkozunk már, amikor szerverek közötti kereskedelem áldozata lett a felhasználó, mert a Mi szerverünkön átadta az értéktárgyakat, vagy oda adta a számláját, de a másik szerveren nem kapott semmilyen ellenszolgáltatást, vagy ellenértéket.
Bármely pontot is nézzük, a felhasználó megszegte a szabályzatot. A szabályzat egyik fő feladata a felhasználók védelme, ám ha erre fittyet hánynak, abban az esetben viseljék a következményeket.
Mikor már megvan a baj, akkor a felhasználó nem azt fogja mondani, hogy emberek, ezt rosszul csináltam, rossz döntést hoztam, és most elvesztettem az eddigi munkám eredményét, hanem annyival lezárja az ügyet, hogy kiraboltak, feltörtek és Support nem segít, mert lusták megnézni a naplózást.
Mi minden esetben megtekintjük a naplózást, ám amint szintén írták előttem, nem vehetjük el 10 embertől az értéktárgyakat (akik már esetenként fizettek is azért), mivel Ők sem voltak tisztában a tárgy eredetét illetően, valamint nem büntethetünk 10 embert azért, mert egyetlen ember nem volt képes arra, hogy megőrizze, vagy biztonságba tudhassa a saját számlája adatait.
Tehát pár szóban összefoglalva, ilyen eseteknél ahelyett, hogy a számla tulajdonosa elismerné saját vétségét, a Mi személyünkben keres bűnbakot, mivel könnyebb minket hibáztatni, mint megelőző lépéseket tenni az ügyben, illetve elismerni, hogy nem gondolta át, hogy milyen következményekkel fognak járni a tettei.
Tisztelettel: OldGame2 Team