Szerző Téma: 50 feletti negatív rangú játékosok tárgyvesztése NET ingadozás miatt.  (Megtekintve 1182 alkalommal)

[SGM]Rynbier

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 213
    • Profil megtekintése
Az OldGame2 Team nem térít meg olyan tárgy vesztéseket ami nem a szerver hibájából történt!

Minden 50 vagy a feletti játékos negatív rangban dobhat a cuccait negatív rang nagyságától függően akár többet is, ez nem csak játékosok általi meghalástól hanem a mobok általitól is bekövetkezhet.
Minden játékos maga felelős a cuccaiért, aki 50 vagy a felett negatív rangban harcol mobokkal vagy játékosokkal fokozottan ügyeljen arra.
Tárgyvesztés ellen védelmet nyújt a Lucy gyűrűje, ha az fel van helyezve, de minimális esély még akkor is van a tárgyvesztésére nagyon negatív rangnál, hiszen ez csak esély a tárgyvesztés megakadályozására.
Sokan hiszik, hogy a Menekült köpeny is megvédi a tárgyvesztéstől, de ez tévhit, az csak eltakarja a negatív rangot.

Net ingadozás okozhat olyat a játékban, hogy 3-4 mp-ig benn marad a karakter a játékban, de ez idő alatt sem potizni, sem ütni nem tud. Ha ettől hosszabb a net ingadozása a játékosnak akkor ledobja a szerver. Ha viszont az idő alatt meghalt, akkor Lucy gyűrűje nélkül elég nagy eséllyel dobta a cuccait. Ha ez olyan helyen történt ahova a játékos vissza sem tud menni még nagyobb a baj. Fokozottabb figyelemmel legyetek Farm mapon, Boss mapon, DT-ben és az ehhez hasonló pályákon, ahol visszamenetel után nem az előző helyre tudtok menni.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 25. - 15:16:17 írta [MOD]John »