Sziasztok ! Kicsit tanakodtam ide irjak-e ? vagy inditsak ujj témát az ügyben .Először is ugy látom megint kezdenek itt a szálak (Pvp/War) irányba sodródni ,persze biztos hagy kiváni valót maga után de ne felejetsük el hogy EZ NEM EGY PVP SZERVER ne is akrajkuk azzá tenni .Van belőlük bőven ,ott van 6-7 opt is stb ,,kerrese mindenki az igényének megfelelőt .Másrészt Témám kapcsolatos 'Berk'listájával szóval mégiscsak itt egésziteném ki.
Elözöleg 'Gratuláltam ' Szépen összeszedted itt a dolgokat ,vizsont megint van miröl vitatkozni mi kell -mi nem ,mi- hogy. Előzőleg 5 évet huztam le gf en szóval van fogalmam itt pár bekerülő tételről a felsoraltak közül ,amiből kiemelnék párat. AUTÓ POTI -(Jó megoldás ,itta moboknak amugy is nagy a sebzése ,néha valóban nem gyüzünk annyit utána nyomkodni mint amenyit levesz a sebzés ) AUKCIÓS HÁZ - (10/10 pont ,nagy szükség lenne rá való igaz,játékosok nagy töbsge nem gyöz annyi mindent 'Hivásban' kiboltolni mint amennyi van neki igy csomó cucc rakin áll. KÖVEK /CSÖKENTETT RESI IDŐ - ( Főlösleges köveket rakni mindenhová eddig is szépen megvoltunk (resi idő csökkentés ,igen ez egy megoldás 'HA' sok ujj taggal bövülnénk de csak akkor) amugy felesleg ez is )) ÁTVÁLTOZÁS- (igen valóban stil szerű és fer lenne ha ugy nem lehetne kütni egymást ,főleg bossozáskor jelet ez gondot ujjmappon , had ne melitsek egy két személyt
jártam már én is ugy ,de a lényeg az hogy ne menjen már pocsékba az a gömb stb amit ugye ebbe belefektetünk ,amugysem pvp-zik senki gömben szóval ez jó lenne megoldani. ) VÁLPÁNT RENDSZER ( hát sztem esztétikailag sem egy szép kiegészitő midha egy zsákot huznák a krira
de amugysem kell az ide + (a vele járó alkimia) ,eddig is megvoltunk nélküle ) BUGOK JAVITÁSA- (itt jegyezném meg azt bőven elég ha kapunk LK CUCCOKBA ÉRCEKET / VÁLPÁNT IGY NEMKEL , Ezos mappal kezdjenek valamit mert bossokon kivül az egy nagy 0! Nefritben -csönkentettt dropp oké, de elmegyek 107kövekre és potik jönek kövekböl holot WIKIN felvan sorolva fél oldalnyi dropp (szal azt a mp ot senki nem használja Bossokon kivül másra ,néha látok arra 1-2Póbálkozó lelket ,el is csodálkozom rajta
KEll hozás +Jég sárki fél oldanyi dropp felvan tüntetve aztán oda ér az ember és vagy semmi nem jön a köből vagy kap potit ? 'EZ átbacás már finoman fogalmazva ) Másrészt ott a sebzés amit sokan emlegetnek ezt nem is taglalom . UJJMAPOS BOSSOK (igen ,ebből is több van , megcsinálták a pályát oké..akkor az jó is volt ,de azóta igencsak megnőt 100+ os karik száma ezzel lépést kellne tartania a kedves Team nak is ,teszem azt voltak 50 rá most vannak 500 an ugyan annyira ,minek vrejük le egymást róla ez meglehetne oldani .)
MEGJEGYZEM ( Hiena'' nemtudom mit rinyált itt a kicsikről ,én is 0 ról kezdem és foriból szépen meglehet élni 90 -100ig .Nekem az első Lk szett +9 forikból lett meg és elég rövid idö allat ,szóval nemkel lustának lenni ,farmból kis sziten müködik a rendszer és nagyon szépen meglejhet belőle lenni ,a változás nem ott kel, és nem vagyunk 'Önzőek' ,kijártuk mi is azt az 'iskolát ' ugyhiszem,tudjuk miről beszélünk .
AMI MÉG KELLENE: 90-100+ os kariknak ujj (Runok-Kazamaták) ..Nézzünk már szembe a tényel ,egyre több a nagy kari,itt 90+ on kezdödik az élet ugymond ..(90 es kari 1 nap megcsinálni ,ezt is tudjuk ugyebár ?) és mi van ? AZI/SÁRKI/ BOSSOK ,,(mivel Ezo mapok amugy nemvalók semmire) Szóval nemcsoda hogy egyre nagyobb a torlódás ..vagy vegyük alapul az árakat csak 1 éve visszamenőéleg ..mennyik is voltak LK cuccok ,EPic váltó STb ..és most mennyi ? Minden kari egyhelyre szorul farmolni az árak meg a béka segge alatt mert hiába tudjuk mitér az a valami ha muszáj eladni hogy fent tudjuk tartani a krikat (Pl. érdeklődönek modtam Lk karos Alap 150r ,kiröhögöt) csak egy példa volt ,,''Kis bossok behozatala Ezo mappokra jó megoldás de nem elegendő '' azzal nem változik a piac /áru kinálat .. UJJ RUNOK -több felé lehesen menni nagy karikal farmolni , (nekem lehet épp az kell amit te ütsz másik kaziban-runon de neked lehet az amit én a máshol farmolok ) ..90-105 kariig egyenlöre csak ez a 3 lehetőség van és hát nem csoda hogy az árak vészesen esnek ..ezzel kellne kezdni valamit , nem akarok hasonlitgatni de másik szrókon sem diszdöl csináltak ujj runokat -kazikat ,oda más hátasok itemek kellenek ugy megéri a teamnak is ..nekünk is . itt nemtudom miért olyan bonyolult ezt felmérni /megvalósitani de előbb utób szükségszerü lesz mert igy osszeomlik a piac ,ehhez elég megnézni 1-2 év statisztikáját árak viszonylatban vagy brákit megkéredezni sztem és hát igy nemsokat adok neki .
Szóval (pvp rendszer) tökéletesitése mellet nem ártana kis figyelmet forditani erre ,mert nem lesz kivel pvpzni ha nem megy az üzlet
Kicsit hosszúra sikerült ,bocsi !
-csakhát vannak itt szerintem előbre való dolgok is mint a pvp renszer megvitatása (ezzel nem arok megbántani senkit ) mindenki tegyen beletása szerint .
TEAM részérül tapasztalhattunk egy bizonyos arculat váltást a jáékra nézve ,megváltozott a külleme ,'ez személyes véleményem szerint' a gf alpoktól való eltérés miat kötelzö is volt részükről ,másféle ezközlést /javitást én még nem láttam ..ötletek vanak amit az látható ,a bizalom megelölegezett ,remélem eredményes is lessz az a mozgolódás ..szóval HAJRÁ !