Ez a te szégyened, ha sét töltesz...
1,5 év alatt nem kellett költenem mindig van sé a piacon bőven, csak nem akkor kell hirdetni amikor egyszerre 5-6an írják ugyanazt hívásba. 7-12 rög között mozog (eventkor ha sokan keresik akkor felviszik az árakat)
Missziókból, event ládákból nem lehet panasz az sé droppra.
Am mennyi sé nem elég neked havi szinten a játékban???
Mire költesz egyáltalán?
Kb az összes sés cuccot meg lehet szerezni a játékban...
-eventes cuccok, pl. prém dobókocka: 100 kockáért lehet váltani, venni piacon 4-5-6 rögért
-tolvaj, exp gyűrű: 4-5-6db 1/2 órásat kapsz 1 rögért, kifarmolható...ha csak tolvaj kell az havi 2k sé ami nem nagy ár
-átv. gömb: kinek mennyi az a maga dolga, ha valaki gömbbel fejlődik az megveszi, bossokra jár megveszi, de ők vagy töltenek maguknak, mert olyan sokat használnak vagy simán megveszik piacon az sét hozzá
-áldás: hf ládák, még mindig több k, 10k van sokaknak
A többi sztem luxuscikk...
Am annyira szeretnek titeket cashereket, hogy már heti szinten berakták az sé eventet hátha a hülyék még többet költenek...szerintem ez is már a végjáték, még lehúzzák a sokadik bőrt, azoktól nincs másra költeni ha meg már nem fogja megérni kalap-kabát és szerver shutdown...
Önkénteskedek egy állatmenhelyen, én azt javaslom inkább ideküldd azt a pár ezrest, mert itt tényleg értékelik